Main » 2010 » April » 10 » Kas Elena ja Damon peaksid koos olemas?
6:56 PM
Kas Elena ja Damon peaksid koos olemas?
Buzz Sugar tegi arutluse teemal: Kas Elena ja Damon peaksid koos olema? Mida arvad asjast sina?POOLT: Elena ja Stefan moodustavad armsa paari, aga Elena ja Damon tõesti särisevad. Damon pääseb tema naha alla ja toob temas välja teise poole. Damon suudab teda hoida varvastel -- ja see on see mis teeb sarja suurepäraseks. Me võime alati juurida kokku Elena hea kutiga, aga Elenal on parem keemia Damoniga, mis annab sarjale suure lisatõuke.
VASTU: See on liiga vara! Sari on alles oma esimese hooaja juures, nii et see oleks nagu TV enesetapp kui kirjutakad laseksid Damonil ja Elenal praegu kokku saada. Võib-olla teises või kolmandas hooajas võivad nad lõpule viia selle mis neil on, aga praegu peavad nad üles ehitama selle aluse.

POOLT: Damon vajab tüdruksõpra. Muidugi on lõbus vaadata teda ringi tantsimas juhuslike naistega, aga meil on nägemata jäänud tema suhteseis. Kui ta hakkaks Elenaga käima, oleks hea ajastus Katherinil välja ilmuda peale kõiki neid aastaid, mis viiks sarja uude dimensiooni.
VASTU: Ma ei eita, et tahan näha Katherine, aga olgem ausam - Damon ja Elena ei kestaks kunagi. Nende leek kustuks kiiresti, nii et see võiks parem tulla sarja lõpus, mitte praegu.


Category: Muu | Views: 670 | Added by: Evangeline | Tags: elena, Damon | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]


Nina Dobrev [235]
Paul Wesley [125]
Ian Somerhalder [211]
Katerina Graham [148]
Candice Accola [75]
Steven R. McQueen [38]
Teised näitlejad [119]
Spoilerid [107]
Uudised [77]
Pildid [666]
Videod [429]
Muu [140]
Zach Roerig [15]
Raamatud [41]
Sara Canning [32]
Michael Trevino [37]
Julie Plec [5]
Kevin Williamson [7]

Uued osad tulevad sügisel!


Originaal pere lemmikuim liige?
Vastajaid: 32200