Main » 2011 » August » 3 » Nina Dobrev ja Jospeh Morgan uutes filmides
1:20 PM
Nina Dobrev ja Jospeh Morgan uutes filmides
Nina Dobrev osaleb filmis nimega "Arena", mis varem kandis "The Killing Game" nime, kuid nagu näha nimi muudeti. Selles filmis mängib Nina tegelaskuju David Lordi naist, keda kehastab näitleja Kellan Lutz.Joseph Morgan mängib, aga filmis "Immortals" eesti keeles "Surematud" tegelast Lysanderit.
Sistutvustus; Pärast 10 aastat kestnud Titaanide sõda, mille võitjaks osutusid olümpialased, kerkib titaan Hyperion'is (Mickey Rourke) kättemaksuvimm ning ta kuulutab inimkonnale sõja. Et saada sõjas eelise, soovib ta leida Ipeirose vibu, mis võimaldaks tal vabastada ülejäänud titaanid, keda vangistati peale sõda allmaailma ning koos Ipeirose vibu ja vabastatud titaanide armeega oleks inimkond hukule määratud. Ent kõike seda näevad pealt iidsed jumalad, kuid kahjuks ei luba iidsed seadused jumalatel inimkonna vahelistesse tülidesse vahele astuda, mille tõttu valib Zeus salaja maalt lihtsa taluniku, Theseus'i (Henry Cavill), kelle abiga üritab ta tasakaalustada seda ebavõrdust, mis maa peal muidu valitseks.

Film väljub 11.11.11


Category: Muu | Views: 656 | Added by: astymm | Rating: 0.0/0
Total comments: 1
0
1 Naomi   [Entry]
wow.nina you're best.i am an iranian girl and i realy realy think that vaiprme diaries is perfect.and nina is one of the best choices as elana.i wish you lock & happiness in every second of your life.(your hair style is beauty)

Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]


Nina Dobrev [235]
Paul Wesley [125]
Ian Somerhalder [211]
Katerina Graham [148]
Candice Accola [75]
Steven R. McQueen [38]
Teised näitlejad [119]
Spoilerid [107]
Uudised [77]
Pildid [666]
Videod [429]
Muu [140]
Zach Roerig [15]
Raamatud [41]
Sara Canning [32]
Michael Trevino [37]
Julie Plec [5]
Kevin Williamson [7]

Uued osad tulevad sügisel!


Kas eelistad Elenat või Katherine?
Vastajaid: 155200