Main » 2011 » December » 30 » Nina räägib ''Vampiiripäevikutest''
3:12 PM
Nina räägib ''Vampiiripäevikutest''
Paar päeva tagasi Nina rääkis New York Times-ga fännidest ja ''Vampiiripäevikutest'' ja on võimalus, et sari läheb edasi kuni kuuenda hooajani.

''Meie fännid tunduvad nagu nad oleks teistsugustest rassidest, teistsugust liiki inimesed, '' ütles Dobrev. ''Nad on väga lahedad. Nad ühendavad oma armastust Stefani ja Damonii vastu, ma vähemalt eeldan seda ja ma usun, et see on sarja nimel. Nad on tõesti pühendunud. See on nagu üks suur pop-kultuur nendel päevadel ja see on suurepärane.''

''Mul on nõbu, kes on minust paar aastat noorem. Ta käib keskkoolis ja ta ütles mulle, et kui sa pole sarja vaadanud, siis sul ei ole järgmisel päeval koolis väga millestki rääkida.''

''Nii, et nad on väga, väga pühendunud ja nad lendavad kohale igalt poolt, et tulla fännide jutuajamistele, mida me vahel teeme. On mõned lapsed, kes on lennanud Antlantasse Hispaaniast ja Austraaliast, et meiega kohtuda ja olla võtetel. Nad on väga pühendunud ja me oleme nendele kõigile väga tänulikud.''

Rääkides telefoni teel Dobreviga, kuna ta viibib hetkel võtetel, et sari läheks peale pausi edasi, siis ta kõlas tähelepanuväärselt tagasihoidlikuna seoses sellega, milline on tema panus CW populaarses vampiirisaagas. Peale kõike on ta siiski kaks korda sama oluline kui teised näitlejad. Ta on seal kui Elena Gilbert, kes on noor inimesest naine kahe Salvatori venna vahel - vampiiride Stefani ja Damoni - kuid ta ei peatu seal. Kuni esimese hooaja viimasest osast esineb ta sarjas ka kui Katherine Pierce, vampiir, kes on ühendatud Elenaga ja tahab mõlemat venda.

''Ma armastan Elena ja Kathrine mängimist,'' ütles Dobrev, '' ja see on olnud üsna keerukas näitlemine. Kogu oma karjääri - siiani ja pärast seda, olen ma kindel - ma mängin palju, palju erinevaid karaktereid ja iga karakter saab alati olema täielik 180, kogu uus kogemus. Kui teha seda samas sarjas, samal ajal, on minu jaosk esimene kord.''

''Nii et see on olnud rohkem õpe juhtida aega ja õpe, millal tuleb minna lasta. Ma olen perfektsionist, ma panen 110 protsenti kõigesse. Proovin teha seda kahe karakteriga, nii et ma annan endast 220 protsenti. Seal on olnud palju tööd, kuid see on väga lahe. See ajab mind vahel segadusse ja varakult ma õppisin, et kui teed midagi sellist 10 kuud aastas, võib-olla kuus aastat, pead sa oma energiat säilitama.''

''Mul on tunne nagu ma oleks näitlemise laargis. Ma olen teinud kõike selles sarjas, palju asju, mida mõned näitlejad ei saa teha kogu oma karjääri aeg. Seega ei saa ma midagi enamat saavutada pärast seda.''

Loomulikult Dobrevi päevad ''Vampiiripäevikutes'' pole kaugeltki lõppenud. Nagu ta märkis, võib see sari minna kuni 6 hooajani ja sarja kolmanda hooaja teise poole esimene osa nimega ''The New Deal'' jõuab eetrisse juba järgmisel neljapäeval ja sellele järgnev osa kannab nime ''Our Town''. Esimene osa hooajast keskendus perekonnale ja inimlikkusele ja lõppes sellega, et Kathrine tunnistas oma tundeid nii Stefani kui Damoni vastu. Ja ilma Klausita - võimsa originaal vampiirita, kes on raevukas ja tahab kõiki tappa - poleks Stefan seda teadndki.

''Seal saab olema väga suur muutus,'' ütles Dobrev. ''Võim on muutunud ja võimendused toimuvad erinevates kohtades. Klaus, selle asemel, et kehtestada reegleid ja olla diktaator, on nüüd Stefaniga vaenujalal. Stefanil on see, mida Klaus tahab ja ta peab tegema seda, mida Stefan tahab.''

''See ei ole ainult see, et Kalus peab tegema, mida Stefan tahab, see on pigem see, et ta teeb seda vabatahtlikult. Ta seab üles võitluse, kuid Stefanil on Klausi pere ja päeva lõpuks on pere kindlasti tähtsaim asi, enne sõpru, enne isikut, keda sa armastad. See on sarja teema ja seda vampiiride tõttu, kuid veri on see, mis loeb kõige rohkem.'' 
Category: Nina Dobrev | Views: 387 | Added by: haly005 | Rating: 0.0/0
Total comments: 2
0 Spam
1 Johanna  
Enne postitust võiks teksti ikka mitu korda üle lugeda ja kirjavead ära parandada. Väike tip lihtsalt. smile

0 Spam
2 haly005  
See on suht kiiruga tõlgitud, kuna aega oli vähe, aga vaatan nüüd veel üle.

Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]


Nina Dobrev [235]
Paul Wesley [125]
Ian Somerhalder [211]
Katerina Graham [148]
Candice Accola [75]
Steven R. McQueen [38]
Teised näitlejad [119]
Spoilerid [107]
Uudised [77]
Pildid [666]
Videod [429]
Muu [140]
Zach Roerig [15]
Raamatud [41]
Sara Canning [32]
Michael Trevino [37]
Julie Plec [5]
Kevin Williamson [7]

Uued osad tulevad sügisel!

«  December 2011  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Originaal pere lemmikuim liige?
Vastajaid: 32200