Main » 2010 » August » 17 » "Stefan`s Diaries" raamatute sisututvustused
9:17 PM
"Stefan`s Diaries" raamatute sisututvustused
Esimene raamat Stefan's Diaries: Origins ilmub 2010 aasta 2.novembril.
Tegevus toimub Kodusõja ajal suurte mõisate, kujutamatu rikkuse ja surmavate saladuste taustal kolme teismelisega Mystic Fallsis, Virginias. Sisenege kirgliku armukolmnurka, mis kestab igavesti!

Vennad Stefan ja Damon Salvatore on lahutamatud kuni nad kohtuvad Katherine'ga, jahmatava ja salapärase naisega, kes pöörab nende elud pea peale. Vendadest said rivaalid, Salvatorid võistlevad Katherine kiindumuse eest, avastades et neiu luksuslikud siidkleidid ja sädelevad kalliskivid varjavad kohutavat saladust. Katherine on vampiir. Ja Katherine kavatseb muuta mõlemad vennad vampiirideks, et nad saaksid igavesti koos elada.


Teine raamat Stefan's Diaries: Bloodlust ilmub 4.jaanuaril 2011.aastal.
Stefan ja Damon Salvatore on nüüd vampiirid ja peavad leppima oma saatuse tagajärgedega. Nad põgenevad oma väikesest kodulinnast, mis on täis vampiiri kütte ja reisivad New Orleansi. Stefan avastab oma võimeid samal ajal kui Damon jätkab ilusa vampiiri Katherine leinamist, kes neid mõlemaid muutis. Aga New Orleans pakub ahvatlusi ja ohte. Stefan armub teise inimesse ning tema tahtejõud viiakse viimase piirini. Damoni püüab kinni kuri sadistlik vampiiri jahtija. Stefan teab, et peab oma venna päästma, aga kas tänu sellele jääb ta ka ilma oma uuest arnastatust?

Kolmas raamat ja ka triloogia viimane raamat Stefan's Diaries: The Craving ilmub 3.mail 2011.aastal.
Stefan Salvatore on lõpuks leidnud lahenduse oma vampiiriks olemisele. Viimase kuu sündmused on ta arukamaks teinud ja tema iha vere järgi hakkab kaduma. Ta reisib New Yorki, et seal uut elu alustada, elu mis ei sisalda inimeste tapmist ellujäämiseks. Selle asemel toitub ta loomadest Central Park'is. Aga tema vaikne elu saab raputada peale seda kui ta jookseb kokku oma venna Damoniga, kes on veenud New Yorgi kõrseltskonda, et ta on pärit Itaalia kuninglikust perekonnast. Damon on oma hinge täiesti kaotanud. Stefan teeb mida iganes, et kaitsta Damonit iseenda eest, aga ringi liigub ka teine kurikael. Vampiir, kes otsib kättemaksu surma eest, milles Salvatorid vastutavad on. Stefan ja Damon peavad koos töötama, et võidelda suurima kurjusega.
Category: Raamatud | Views: 628 | Added by: Evangeline | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]


Nina Dobrev [235]
Paul Wesley [125]
Ian Somerhalder [211]
Katerina Graham [148]
Candice Accola [75]
Steven R. McQueen [38]
Teised näitlejad [119]
Spoilerid [107]
Uudised [77]
Pildid [666]
Videod [429]
Muu [140]
Zach Roerig [15]
Raamatud [41]
Sara Canning [32]
Michael Trevino [37]
Julie Plec [5]
Kevin Williamson [7]

Uued osad tulevad sügisel!


Kas eelistad Elenat või Katherine?
Vastajaid: 155200